Wednesday, May 1, 2013

Baju raye... :-P

As salam semua....:-)
Tgk tajuk pun dah tau kn.??? Hehehe
Pose pun belum dah sibuk2 nk cite pasal baju raye kn.. Hehehe
Korang layan kn jela ye..kihkihkih :-P

Td ptg ktorg g cari baju raye kat jakel ipoh..
Ingtkn nk bli sepasang sorang je tok raye thn ni (maksudnye 1 fmly angah)....
Tp alih2 trus bli dekat 4 pasang oo(tp ni just angah,adk pmpuan ngn mak jela ye)..

Thn ni thn plg meriah smpai 4 pasang baju raye..hahaha
En.husband ade 3 pasang bju melayu..hahaha
Die siap ckp xpnh raye tempah baju smpai 3 pasang.. Hahahaha :-P

Thn ni tema tok ktorg adelah :-
        ~> belah angah = biru
        ~> belah FIL  = pink belacan

Adoi...ni la padahnye bile kedai kain bt ofer...haha
G jekal ipoh mmg berbaloi2...
Elok plak arini ade sales yg diluar jangkaan jd borong baju raye pun terjadilah diluar jangkaan juga ..hehehehe

Pape pun dah terbeli kene la terbuat jgk kn..hehehe
Jd kopak poket nk bayo upah tempah baju...huhu
Yg best nye harge kain lagi murah dari harga tempah baju...
Acane tu...???!!!!!

DalamHatiBerbicara : ni selamat la xde ank lg...klau ade ank xtau la bape pasang plk ler baju raye nye...hehehehe :-P

1 comment:

  1. wah.. dah get ready baju raya. saya pun x plan lagi~

    ReplyDelete